اینجا هستید:

کفپوش بتنی

به اشتراک بگذارید:

کفپوش بتنی

کفپوش های بتنی ساده و پازلی از سیمان , ماسه دوبارشور  , چسب بتن , روان کننده های بتن ,  آب تشکیل می شوند و در محوطه سازی پروژه های مسکونی و شهری و … کاربرد دارد.

یکی از معروف‌ترین فراورده‌های بتنی واش بتن  است. این نوع کف‌پوش انواع مختلفی داشته و در طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی تولید و عرضه می‌شود.

از کف‌پوش بتنی به دلیل داشتن مقاومت ویژه بسیار بالا در محوطه‌سازی نیز استفاده می‌شود. این نوع کف‌پوش‌ها توانسته‌اند نقش پررنگی در ساخت‌وسازها داشته باشند. اگر می‌خواهید با تعریف دقیق کف‌پوش بتنی و کاربرد انواع مختلف آن آشنایی کامل داشته باشید با ما تا آخر این مقاله همراه شوید.

کف‌پوش بتنی چیست؟

در اصل بتن ماده‌ای متشکل از سنگ‌ریزه‌های صخره‌ای و گرانیتی، آب، سنگ‌دانه، سیمان سفید و سیاه، سولفات کلسیم و سنگ آهک است. با کنار هم قرارگرفتن این مواد یک ترکیب بسیار سخت و مستحکمی به وجود می‌آید. بتن در سال‌های دور بیشتر در زیرسازی کف ساختمان‌ها به کار می‌رفت. اما باتوجه‌به پیشرفت علم در زمینه صنعت و تولید مصالح ساختمانی از کف‌پوش‌های بتنی برای زیرسازی کف ساختمان‌ها استفاده می‌شود.

کف‌پوش بتنی در برابر فشار، حرارت و وزن مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می‌دهد. به همین جهت از انواع مختلف آن در زیرسازی مکان‌های پر رفت‌وآمد استفاده می‌شود. پیاده‌روها، محوطه پارک‌ها، پالایشگاه‌ها، مکان‌های سوخت‌گیری و انباری‌ها از جمله مکان‌هایی هستند که در آن‌ها از کف‌پوش بتنی استفاده می‌شود.

کفپوش بتنی

انواع کف‌پوش بتنی و کاربرد‌های آن

وجود تنوع بسیار بالا در طراحی و ساخت کف‌پوش بتنی یکی از دلایل اصلی محبوبیت این کف‌پوش‌ها است. هر یک از این کف‌پوش‌ها ویژگی منحصربه‌فردی داشته و در اماکن مختلفی مورداستفاده قرار می‌گیرند. نکته حائز اهمیت درباره انواع کف‌پوش بتنی این است که در دو حالت روکار و زیرسازی مورداستفاده قرار می‌گیرند. در ادامه به توضیحات بیشتری درباره هر یک از کف‌پوش‌های بتنی می‌پردازیم.

کف‌پوش بتونی ترافیکی

این نوع از کف‌پوش‌ بتنی از استحکام بسیار بالایی برخوردار است. به همین جهت در زیرسازی مکان‌های شلوغ و پرترافیک کاربرد گسترده‌ای دارد. کف‌پوش‌های ترافیکی در دو طرح زیبا و شکیل مستطیلی و شش‌ضلعی عرضه می‌شوند. تنوع رنگ کف‌پوش بتنی ترافیکی بسیار زیاد بوده و مشتری می‌تواند بنا بر سلیقه خود رنگ موردنظر خود را انتخاب کند.

کف‌پوش بتنی پیش‌ساخته

همان گونه که از نام این نوع کف‌پوش بتنی پیداست، این کف‌پوش کارخانه به‌صورت قطعاتی جدا از هم ساخته می‌شود. به دلیل مجزا بودن قطعات کف‌پوش بتنی پیش‌ساخته طریقه حمل‌ونقل آن بسیار آسان و مطمئن است. همچنین به هنگام نصب این نوع کف‌پوش هیچ‌گونه مشکلی رخ نمی‌دهد.

کف‌پوش بتنی پیاده‌رو

کف‌پوش بتنی پیاده‌رو کاربرد گسترده‌ای در پیاده‌روها و محل‌های عابر دارد. این کف‌پوش بنا بر سختی و مقاومت بالای خود در مکان‌هایی چون پارکینگ‌ها، حیاط‌ها و باغ‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. این مدل از کف‌پوش‌ها نیز از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند.

کفپوش بتنی

کف‌پوش بتنی پازلی

کف‌پوش بتنی پازلی جدیدترین نوع کف‌پوش‌های بتنی هستند. استفاده از این نوع کف‌پوش‌ها در محوطه منازل مسکونی، کارخانه و باغ‌ها زیبایی خاصی به محیط پیرامون می‌بخشد.

روش های تولید کفپوش بتنی

روش ویبره ای :

در این روش ,کف پوش بتونی از طریق لرزش دستگاه ویبره متراکم و یکنواخت میشود و در روش ویبره,  کفپوش بهصورت تک لایه تولید میگردد و مقاومت فشاری بالاتر و جذب آب پایین تری نسبت به کفپوش های پرسی مشابه دارد .

روش پرسی :

در این روش , کف پوش بتونی از طریق فشار دستگاه پرس متراکم میشود ودر روش پرسی  کف پوش های بتنی به صورت دولایه تولید میگردند.

انواع محصولات کفپوش بتنی پروفسور :

کفپوش بتنی تک لایه  پوست ماری یا چرمی  ابعاد 40*40 و 20* 20 سانتی مترمربع و در ضخامت های 4 –  5 و 5.5 سانتی متر
کفپوش بتونی ویبره ای شیار دار نابینایان ابعاد 20*20 و40*40 سانتی متر مربع  درضخامت 4 سانتی متر
کف پوش بتنی ویبره ای  پاذلی طرح آی درضخامت 4 سانتی متر
کفپوش بتونی ویبره ای  پازلی طرح شش ضلعی درضخامت 4 سانتی متر
کف پوش بتنی ویبره ای پاذلی طرح پنج ضلعی درضخامت 4 سانتی متر
کفپوش بتنی  ویبره ای  پازلی طرح موج درضخامت 4 سانتی متر
کفپوش بتونی ویبره ای  پاذلی طرح کنگره ای درضخامت 4 سانتی متر
کفپوش بتنی ویبره ای ضربدری یا خشتی ابعاد 60*30 درضخامت 4 سانتی متر
کفپوش بتنی پرسی  ساده ابعاد 40*40 و 20*20 در ضخامت 6 سانتی متر
 و…
کفپوش بتنی

کاربرد انواع کف‌پوش بتنی در دکوراسیون داخلی

خرید کف‌پوش مناسب و باکیفیت برای کف سازه بسیار مهم است. در استفاده از کف‌پوش برای کف باید به پارامتر‌هایی نظیر بافت کف‌پوش، سختی، تراکم و نرمی آن توجه زیادی کرد. کف‌پوش‌های بتنی سختی زیادی داشته و می‌توانند فشار ناشی از اجسام سنگین را به‌راحتی تحمل کنند. همچنین این نوع کف‌پوش‌ها قابلیت رنگ‌آمیزی دارند. به همین جهت برای طراحی دکوراسیون داخلی بسیار مناسب هستند.

از دیگر کاربردهای کفپوش های بتنی استفاده درپارک ها والمان های شهری مانند مبلمان شهری فلاورباکس های بتنی قابل استفاده است.

از انواع کف‌پوش بتنی به دلیل داشتن تنوع زیاد و سختی بالا در ساخت کف اتاق نشیمن، اتاق کودک، سرویس بهداشتی و حمام، آشپزخانه و راه‌پله استفاده می‌شود. این متریال زیبایی خاصی به دکوراسیون داخلی منازل و رستوران‌ها می‌بخشد.

مزایای بی‌نظیر کف‌پوش‌های بتنی

  • مقاومت بالا در برابر سایش
  • مقاوم در برابر ضربه و فشار
  • صرفه‌جویی در هزینه و زمان نصب
  • سهولت در تمیزکاری
  • درخشش و جلای اعلاء
  • تنوع بالا در رنگ و بافت
  • قیمت مقرون‌به‌صرفه
  • عدم ایجاد هرگونه حساسیت
  • جذب بالای گرما و بهترین عایق برای کف سازه
  • دارای عمر طولانی

کفپوش بتنی

سخن پایانی

قسمت کفی مهم‌ترین بخش هر سازه است. برای مستحکم‌سازی این قسمت نیاز به کف‌پوشی با سختی و تراکم بسیار بالا است. کف‌پوش بتنی بهترین گزینه برای مستحکم‌سازی کف هر سازه هستند. این کف‌پوش‌های بنا بر ساختار توپر و محکم خود می‌توانند در برابر فشار‌‌ها و حرارت‌های بالا مقاومت مطلوبی از خود نشان دهند. این نوع کف‌پوش‌ها تنوع بسیار بالایی در طرح و رنگ دارند. به همین جهت در افزایش زیبایی دکوراسیون داخلی تأثیر بسیار زیادی دارند. چنانچه قصد خرید وسفارش انواع کفپوش های بتنی را داشتید با شماره: ۹۱۲۳۴۷۱۵۷۴ در تماس باشید.

جهت مشاوره و ثبت سفارش با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *